چگونه کباب تابه ای سیخی بپزیم؟

به گزارش مجله پیامکی، زندگی امروز / کباب دیگی (کباب تابه ای) یکی از خوراک های ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ کرده برای تهیه این غذا استفاده می شود.

چگونه کباب تابه ای سیخی بپزیم؟

به گزارش زندگی امروز به نقل ازوب سایت سرآشپز پاپیون، کباب دیگی (کباب تابه ای) یکی از خوراک های ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ کرده برای تهیه این غذا استفاده می شود.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

پیاز بزرگ: 1 عدد

نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران: به اندازهلازم

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری

سیب زمینی: 2 عدد

گوجه فرنگی: 2 عدد

جعفری خرد شده: 1 قاشق چای خوری

کره: 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز را به اندازه میانه رنده می کنیم و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و جعفری مخلوط می کنیم.

سپس مواد را از طریق سیخ های چوبی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب اندازه کمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم.

سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با اندازهی نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد.

منبع: زندگی روز
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 1744

به "چگونه کباب تابه ای سیخی بپزیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه کباب تابه ای سیخی بپزیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید