طرز تهیه پنکیک ژاپنی؛ بافت پنبه ای و خوش طعم

به گزارش مجله پیامکی، پنکیک ژاپنی پفی همه جذابیت های یک پنکیک ساده را دارد و بافت آن بسیار پفی، نرم و پنبه ای بوده که از خوردن آن سیر نخواهید شد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه پنکیک ژاپنی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پنکیک ژاپنی؛ بافت پنبه ای و خوش طعم

مواد لازم

مواداندازه
تخم مرغ2 عدد
وانیلیک دوم قاشق چای خوری
شیردو قاشق غذاخوری
شکردو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودریک چهارم قاشق چای خوری
آرد سفیدسه قاشق غذاخوری

مقدار: 300 گرم

زمان پخت: 30 دقیقه

طرز تهیه پنکیک پفی ژاپنی

1.

برای درست کردن این مدل پنکیک، زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه همزن بریزید و زرده ها را داخل یک ظرف دیگر بریزید. وانیل، شیر و یک قاشق غذاخوری از شکر را را به زرده ها اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط نموده و به زرده اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست گردد.

2.

سفیده ها را با همزن بزنید تا کاملا پف کند. یک قاشق به جامانده از شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا سفیده کامل ببند و بافت آن پفکی گردد. مخلوط زرده را نیز به سفیده اضافه نموده و با لیسک آرام هم بزنید. دقت کنید که باید دورانی هم بزنید و پف سفیده را نگیرید.

3.

مایع پنکیک را می توانید داخل قیف بریزید و داخل تابه داغ پایپ کنید و یا با قاشق از مایع پنکیک داخل تابه داغ بریزید. تابه باید داغ داغ باشد و نیازی به روغن نیست. اندازهی آب داخل تابه بریزید و سریع درب تابه را بذارید و اجازه دهید پنکیک ها با بخار اندازهی پخته شوند. روی پنکیک ها که خام هست را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک ها هم پخته گردد.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 13 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1404 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 2389

به "طرز تهیه پنکیک ژاپنی؛ بافت پنبه ای و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک ژاپنی؛ بافت پنبه ای و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید