تهیه پیراشکی بدون گوشت و مرغ

به گزارش مجله پیامکی، اگر دوست دارید یک غذای تازه و بدون گوشت را تجربه کنید این دستور پخت پیراشکی خانگی را دنبال کنید.

تهیه پیراشکی بدون گوشت و مرغ

پیراشکی بدون گوشت و مرغ یکی از انواع روش های تهیه پیراشکی است که می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. این پیراشکی با سبزیجات و سیب زمینی تهیه می گردد و در کنار آن یک خمیر فوق العاده پیراشکی نیز یاد خواهیم داد تا بتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. پیراشکی ها از غذاهای لقمه ای و ساده هستند که برای شام و ناهار کاربرد دارند و شما می توانید در مهمانی ها نیز آن را تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی بدون گوشت و مرغ

  • آرد 200 گرم
  • خمیر مایه 3 گرم
  • شکر 10 گرم
  • نمک 2/5 گرم
  • روغن مایع 10 میل
  • شیر 130 میل
  • تخم مرغ کامل 1 عدد برای رومال

مواد لازم برای مواد میانی پیراشکی بدون گوشت و مرغ

  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • هویج 1 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، زیره و ترخون خشک به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی بدون گوشت و مرغ

مرحله اول

ابتدا آرد و نمک و شکر را داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. در این دستور پخت از خمیرمایه فوری استفاده شده که نیازی به عمل آوری ندارد و با مواد خشک به راحتی ترکیب می گردد. اگر خمیر مایه فوری ندارید ابتدا با یک قاشق شکر و کمی شیر یا آب آن را عمل بیاورید.

مرحله دوم

در ادامه شیر را به مواد خشک کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر وسط کاسه جمع گردد. سپس روغن را اضافه کنید و 10 دقیقه خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی به دست بیاید. خمیر را داخل یک کاسه قرار دهید و 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر گردد.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سرخ و طلایی گردد. سپس هویج و فلفل دلمه و سیب زمینی نگینی شده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سرخ گردد. در ادامه رب را بریزید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد. در خاتمه کمی آب بریزید و بگذارید تا سبزیجات بپزد و سس غلیظ گردد.

مرحله چهارم

خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و چانه بگیرید و مجدد 15 دقیقه استراحت دهید. بعد از استراحت چانه ها را باز کنید با مواد میانی پر کنید و به خمیر حالت دهید. مجدد 30 دقیقه استراحت دهید و با زرده و زعفران خمیر را رومال کنید. پیراشکی را می توانید داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی گردد یا می توانید در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با دمای 180 بگذارید تا بپزد. اگر به غذاهای ساده علاقه دارید، طرز تهیه سمبوسه کم روغن را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه پیراشکی بدن گوشت و مرغ

  • به دلخواه پنیر به مواد اضافه کنید.
  • روغن باید داغ باشد تا پیراشکی بپزد و پف نمایند.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی، خوراک لوبیا چیتی با گوشت چرخ نموده را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 28 تیر 1401 بروزرسانی: 28 تیر 1401 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 2061

به "تهیه پیراشکی بدون گوشت و مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه پیراشکی بدون گوشت و مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید