طرز تهیه بوریتو گوشت مکزیکی با 20 نکته طلایی برای شام و ناهار امروز

به گزارش مجله پیامکی، بوریتو گوشت یکی از محبوب ترین غذاهای مکزیکی و از خوشمزه ترین انواع غذاهای نونی ست که هم با گوشت چرخ نموده و هم با گوشت تکه ای درست می شه. شما می تونید انواع بوریتو رو با نان تورتیلا، نان پیتا، نان تافتون، نان لواش یا حتی با خمیر یوفکا درست کنید. درضمن، شما به دلخواه می تونید بوریتو گوشت چرخ نموده رو با انواع سبزیجات در تابه روی گاز یا در فر آماده کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه بوریتو گوشت با نان تورتیلا خانگی رو به شما آموزش بدیم.

طرز تهیه بوریتو گوشت مکزیکی با 20 نکته طلایی برای شام و ناهار امروز

طرز تهیه بوریتو گوشت چرخ نموده با نان تورتیلا خانگی در یک نگاه

برای تهیه بوریتو گوشت چرخ نموده با نان تورتیلا خانگی، اول مواد خشک مثل آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید. بعد روغن یا کره رو اضافه کنید و با نوک انگشت ها به خورد آرد بدید. سپس آب ولرم رو کم کم بریزید تا خمیر نرم و یکدست بشه. خمیر رو کمی ورز بدید و 30 دقیقه استراحت بدید. توی این فاصله، پیاز رو با کمی روغن تفت بدید؛ گوشت چرخ نموده رو اضافه کنید و صبر کنید قهوه ای بشه. بعد سیر و ادویه ها رو بریزید و کمی تفت بدید.

حالا فلفل دلمه ای خرد شده، رب گوجه و گوجه تازه رو اضافه کنید؛ کمی آب یا استاک گوشت بریزید و بذارید جا بیوفته. در آخر هم ذرت و لوبیا رو اضافه کنید و چند دقیقه دیگه قل بدید. بعد از استراحت، خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید؛ پهن کنید و توی تابه داغ هر طرف رو کمتر از یک دقیقه بپزید تا لکه های قهوه ای پیداشون بشه. برای سرو، وسط هر نان تورتیلا میزانی مایه گوشت و کمی پنیر بریزید و در صورت تمایل، سس یا آووکادو اضافه کنید. لبه ها رو جمع و رول کنید و اگر خواستید، برای طلایی شدن و آب شدن پنیر، بوریتو رو یکی دو دقیقه در تابه برشته کنید.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل درست کردن بوریتو گوشت چرخ نموده ادامه این مطلب رو بخونید.

مواد لازم برای تهیه بوریتو گوشت چرخ نموده (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده400 گرم
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
سیر (برای سیر داغ)2 حبه
فلفل دلمه ای1 عدد میانه
گوجه فرنگی (خرده شده یا پوره)2 عدد میانه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
ذرت پخته یا کنسرو ذرتنصف لیوان فرانسوی دسته دار
لوبیا قرمز پخته یا کنسرو لوبیانصف لیوان فرانسوی دسته دار
فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری
پاپریکا1 قاشق چای خوری
زیرهنصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنی2 قاشق غذاخوری
پنیر پخت و پز رنده شده (چدار یا موزارلا)نصف لیوان فرانسوی دسته دار

مواد لازم برای تهیه نان تورتیلا (حدود 8 عدد نان میانه)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
آرد سفید2 لیوان فرانسوی دسته دار
نمکنصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
روغن مایع یا کره (ذوب شده)2 قاشق غذاخوری
آب ولرم3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
سس سالسا، خامه ترش، آووکادو (اختیاری)برای سرو با بوریتو گوشت

زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: بین 25 تا 20 دقیقه

زمان لازم برای استراحت خمیر نان تورتیلا: 30 دقیقه

زمان لازم برای پخت نان تورتیلا: 20 دقیقه

زمان لازم برای پخت بوریتو گوشت چرخ نموده: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه بوریتو گوشت چرخ نموده با نان تورتیلا خانگی

مراحل طرز تهیه بوریتو با گوشت چرخ نموده مثل ساده است.

مرحله اول: مخلوط آردی رو آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه بوریتو گوشت چرخ نموده با نان تورتیلا خانگی، مواد خشک مورد احتیاج برای تهیه خمیر نان تورتیلا شامل آرد، نمک و بیکینگ پودر رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به خوبی مخلوط کنید. پیشنهاد می کنیم این مخلوط رو دو بار الک کنید تا کاملا پوک و یکدست بشه. به این ترتیب، خمیر شما بعدا هیچ گلوله ای نخواهد داشت و نان ها نرم تر و خوش فرم تر خواهند بود.

در صورت تمایل، برای خرید آرد سفید، نمک و بیکینگ پودر می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: روغن رو اضافه کنید

حالا وقتشه روغن مایع یا کره ذوب شده (به) رو به مخلوط آردی اضافه کنید. این ترکیب رو با نوک انگشت ها حسابی ورز برید تا مخلوط شبیه خرده نان بشه. این مرحله یاری می کنه نون هاتون موقع پخت خشک و لاستیکی نشن.

برای خرید کره و روغن مایع می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: آب ولرم رو کم کم بریزید

در این مرحله از طرز تهیه بوریتو گوشت مکزیکی، باید آب ولرم رو به تدریج و در چند مرحله اضافه کنید. توصیه می کنیم، آب ولرم رو قاشق قاشق بریزید و با دست یا قاشق هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه. توجه داشته باشید، خمیر باید نرم باشه؛ نه چسبناک و نه خشک. اگه چسبید، کمی آرد بیشتر اضافه کنید؛ اگه هم ترک برداشت، فقط چند قطره آب اضافه کنید.

مرحله چهارم: خمیر بوریتو رو ورز بدید

حالا سطح کارتون رو آردپاشی کنید و خمیر نان تورتیلا رو روی سطح آردپاشی شده بذارید. این خمیر رو حدود 4 تا 5 دقیقه ورز بدید تا صاف و یکدست و کش دار بشه. این کار باعث می شه موقع باز کردن خمیر، نون ها به راحتی شکل بگیرن و پاره نشن.

مرحله پنجم: خمیر بوریتو رو استراحت بدید

در این مرحله از طرز تهیه بوریتو ساده، پس از ورز دادن خمیر، وقتشه خمیر رو بذارید توی کاسه و روی کاسه رو با دستمال مرطوب بپوشونید. سپس، این کاسه رو در فضای آشپزخانه کنار بذارید تا خمیر به مدت 30 دقیقه استراحت کنه. این استراحت باعث می شه گلوتن آروم بشه و موقع وردنه زدن خمیر راحت تر پهن بشه. به این ترتیب، نان تورتیلا نرم تر و باکیفیت تر می شه و کمتر ترک می خوره.

مرحله ششم: پیاز رو تفت بدید

در فاصله استراحت کردن خمیر، وقتشه سراغ درست کردن مایه بوریتو برید. برای این منظور، ابتدا پیاز شسته شده و بدون پوست رو به صورت نگینی ریز برش بزنید. سپس، کمی روغن رو در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا داغ بشه. پیاز خردشده رو به این تابه اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت بدید تا سبک و طلایی بشه. همین حالا یه ذره نمک هم اضافه کنید تا آب پیاز زودتر خارج بشه.

پیاز داغ آماده رو به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله هفتم: گوشت چرخ نموده رو اضافه کنید

حالا گوشت چرخ نموده رو هم در این تابه بریزید و با کفگیر خرد کنید تا گلوله نشه. صبر کنید تا آب گوشت کشیده و رنگش قهوه ای بشه. توجه داشته باشید، قهوه ای شدن گوشت خیلی مهمه و مزه اصلی و عمیق گوشت رو می سازه؛ پس اصلا عجله نکنید و در عین حال، مراقب باشید مخلوط گوشت و پیاز رو نسوزونید.

برای خرید انواع گوشت مانند گوشت چرخ نموده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هشتم: سیر و ادویه ها رو اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه بوریتو با گوشت چرخ نموده، حبه های سیر بدون پوست رو رنده کنید یا به صورت نگینی ریز برش بزنید. سپس، سیر ریز شده رو همراه با ادویه ها (پاپریکا، زیره، فلفل قرمز و فلفل سیاه) به محتویات تابه اضافه کنید. این مواد رو حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه تفت بدید. همین قدر کافیه تا عطرشون بلند بشه. حواس تون باشه، ادویه ها و سیر نسوزن؛ وگرنه مایه بوریتو طعم تلخی می گیره.

برای خرید انواع ادویه ها مانند پاپریکا، زیره، فلفل قرمز و فلفل سیاه و سیر داغ آماده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله نهم: فلفل دلمه ای رو اضافه کنید

حالا فلفل دلمه ای شسته شده رو هم به صورت نگینی ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم در تابه حاوی مایه بوریتو بریزید و برای 2 تا 3 دقیقه تفت بدید. فلفل دلمه ای فقط باید یه خورده نرم بشه ولی همچنان تردی خودش رو حفظ کنه.

مرحله دهم: رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه بوریتو مکزیکی، مواد داخل تابه رو کنار بزنید و برای رب گوجه فرنگی جا باز کنید. رب گوجه رو در جای خالی بریزید و برای یک دقیقه تفت بدید تا رنگ باز کنه.

برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله یازدهم: گوجه فرنگی رو اضافه کنید

حالا گوجه فرنگی های شسته شده رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز برش بزنید یا رنده کنید. گوچه خرد شده یا پوره شده رو هم به مایه بوریتو مکزیکی اضافه کنید. به مقدار نصف لیوان هم آب جوش یا استاک گوشت به این مواد اضافه کنید. محتویات این تابه رو هم بزنید و اجازه بدید این مواد برای 2 تا 3 دقیقه دیگه بجوشن و کمی غلیظ بشن.

مرحله دوازدهم: لوبیا و ذرت رو اضافه کنید

الان دیگه وقتشه کنسرو ذرت و کنسرو لوبیا قرمز رو باز کنید. کنسروها رو 20 دقیقه بجوشونید. محتویات کنسروها رو از صافی رد کنید تا آب اضافی شون خارج بشه. بعد لوبیا قرمز و ذرت و کنسروی رو هم به تابه حاوی مایه بوریتو گوشت اضافه کنید. این مواد رو به خوبی هم بزنید و اجازه بدید مایه بوریتو برای 5 تا 6 دقیقه دیگه روی حرارت ملایم قل بزنه تا طعم ها به خورد هم برن.

در این مرحله باید مایه بوریتو رو بچشید و نمک و فلفل رو تنظیم کنید. در صورت تمایل، آخر کار می تونید کمی آبلیموی تازه هم به این مواد اضافه کنید. سپس، حرارت رو خاموش کنید و مایه بوریتو رو برای چند دقیقه کنار بذارید تا جا افتاده بشه.

برای خرید انواع کنسرو مانند کنسرو لوبیا قرمز و کنسرو ذرت می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سیزدهم: خمیر نان تورتیلا رو چانه گیری کنید

در این مرحله از طرز تهیه بوریتو گوشت خوشمزه، بعد از سپری شدن زمان لازم برای استراحت خمیر نان تورتیلا وقتشه تابه مناسبی رو روی حرارت میانه بذارید تا کاملا خشک و داغ بشه. سپس، خمیر رو به 8 قسمت مساوی تقسیم و چانه گیری کنید. با وردنه هر کدوم از چونه ها رو به شکل دایره ای به قطر حدود 20 سانتی متر و ضخامت 2 میلی متر باز کنید. اگر دیدید به سطح کار می چسبه، کمی آرد بپاشید، ولی زیاده روی نکنید چون نون خشک می شه.

مرحله چهاردهم: نان تورتیلا رو بپزید

در این مرحله از طرز تهیه نان تورتیلا مکزیکی باید سرعت عمل داشته باشید. بنابراین، خمیرها رو که قبلا باز کردید، به نوبت در تابه داغ و آماده بذارید و حدود 30 تا 40 ثانیه صبر کنید تا خمیر حباب بزنه. بعد خمیر رو برگردونید و 20 تا 40 ثانیه دیگه بپزید تا لکه های قهوه ای خوشگل روی خمیر ظاهر بشه. نذارید زیاد بمونه چون خشک و شکننده می شه.

همه نان ها رو به همین ترتیب آماده کنید. یادتون باشه، نان های پخته رو روی هم بذارید و توی یه دستمال پارچه ای بپیچید. اینطوری بخار خودشون باعث می شه نرم و انعطاف پذیر بمونن. اگه بعدا خشک شدن، قبل از سرو کمی گرم شون کنید.

مرحله پانزدهم: بوریتو گوشت رو آماده کنید

حالا وسط هر کدوم از نان های تورتیلا حدود 100 تا 120 گرم مایه گوشت بریزید. روی مایه بوریتو هم میزانی پنیر چدار یا پنیر موزارلا رنده شده پخش کنید. اگه دوست دارید می تونید کمی سس سالسا، خامه ترش یا تکه های آووکادو هم اضافه کنید.

برای خرید انواع پنیر پخت و پز مانند چدار و موزارلا و انواع سس مانند سس سالسا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: بوریتو گوشت مکزیکی رو سرو کنید

حالا، اول لبه پایین نون رو روی مواد تا بزنید. بعد دو طرف نان تورتیلا رو بیارید وسط و در نهایت محکم رول کنید تا همه چی جمع وجور بمونه. درز بوریتو رو رو به پایین بذارید تا باز نشه. اگر می خواید خوشمزه تر و حرفه ای تر بشه، بوریتوهای آماده رو توی تابه خشک و داغ بذارید و هر طرف شون رو یکی دو دقیقه برشته کنید. این کار باعث می شه درز بوریتو فیکس بشه و پنیر داخلش آب بشه. شما به دلخواه می تونید بوریتو گوشت مکزیکی رو با و سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه بوریتو گوشت چرخ نموده با خمیر یوفکا

طرز تهیه بوریتو گوشت چرخ نموده با خمیر یوفکا در مراحل آماده سازی و پخت مایه بوریتو عینا مثل رسپی بالاست. با این تفاوت که بعد از حاضر شدن مایه بوریتو باید یه ورقه خمیر یوفکا رو روی سطح کار بذارید و وسطش چند قاشق از مایه گوشت و کمی پنیر رنده شده بریزید. حالا، لبه های پایین و طرفین خمیر رو جمع کنید و محکم رول کنید. بوریتوها رو یا همون طور نرم سرو کنید، یا توی تابه خشک و داغ بذارید و هر طرف رو یکی دو دقیقه برشته کنید تا طلایی و ترد بشن. این کار رو عینا می تونید با نان پیتا، نان لواش یا نان تافتون هم انجام بدید.

برای خرید می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش پخت بوریتو مکزیکی با گوشت تکه ای

طرز تهیه بوریتو گوشت تکه ای به این صورته که باید گوشت ران یا سردست گوساله رو جایگزین گوشت چرخ نموده کنید. این گوشت رو کاملا ریز برش بزنید و با حرارت بالا سرخ کنید تا سطح شون قهوه ای و کاراملی بشه. بعد پیاز و سیر خرد شده رو اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید. باقی مراحل رو درست مثل رسپی اصلی دنبال کنید.

برای خرید انواع گوشت مانند می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش درست کردن بوریتو ایتالیایی

در طرز تهیه بوریتو ایتالیایی، معمولا روغن مایع یا کره با روغن زیتون جایگزین می شن. درضمن، ادویه هایی مثل اورگانو و ریحان خشک هم از بایدهای آشپزهای ایتالیایی هستن که به مایه بوریتو اضافه می شن. باقی مراحل عینا مشابه رسپی اصلی ست.

نکات مهم در طرز تهیه بوریتو گوشت چرخ نموده

  • حتما گوشت چرخ نموده رو تا وقتی رنگش قهوه ای و کاراملی بشه تفت بدید تا مزه اصلی بوریتو دربیاد.
  • پیاز رو اول کار با کمی نمک تفت بدید تا زودتر آب بندازه و سبک تر بشه.
  • ادویه ها و سیر رو فقط 30 ثانیه تا یک دقیقه تفت بدید تا فقط عطرشون آزاد بشه و نسوزن.
  • فلفل دلمه ای رو زیاد نپزید تا تردی و بافتش حفظ بشه.
  • رب گوجه رو جداگانه یک دقیقه تفت بدید تا رنگ باز کنه و بوی خامی نگیره.
  • برای مایه بوریتو بهتره کمی آب یا استاک اضافه کنید تا همه چی با هم خوب جا بیوفته.
  • ذرت و لوبیا رو آخر کار اضافه کنید تا له نشن و بافت شون خوش فرم بمونه.
  • همواره بعد از آماده شدن مایه رو مزه کنید و نمک و فلفل رو تنظیم کنید.
  • نون تورتیلا رو بیش از حد روی حرارت نذارید چون خشک و شکننده می شه.
  • نون های پخته رو داخل دستمال پارچه ای بذارید تا نرم و انعطاف پذیر بمونن.
  • وسط هر نون رو پر کنید و لبه ها رو محکم جمع کنید تا موقع سرو باز نشه.
  • برای خوشمزه تر شدن، بوریتوهای آماده رو یکی دو دقیقه روی تابه داغ برشته کنید تا پنیر آب بشه و نون تردی ملایمی داشته باشه.
  • می تونید با اضافه کردن سس سالسا، خامه ترش یا آووکادو، طعم بوریتو رو حرفه ای تر کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن بوریتو گوشت چرخ نموده

بوریتو چیست؟

بوریتو یه غذای خوشمزه و معروف مکزیکی ست که با نون نازک و نرم تورتیلا و مواد مختلفی مثل گوشت، لوبیا، برنج، سبزیجات و پنیر رو درست می شه.

آیا می شه مایه بوریتو رو از قبل آماده کرد؟

بله، شما می تونید مایه بوریتو رو از شب قبل درست کنید و داخل ظرف دربسته توی یخچال بذارید. موقع سرو فقط کافیه دوباره کمی گرمش کنید.

نان تورتیلا رو می شه جایگزین کرد؟

بله، اگه وقت درست کردن تورتیلا رو ندارید، می تونید از نون لواش نرم، نون یوفکا یا حتی نون پیتا بهره ببرید.

می شه به جای گوشت چرخ نموده، گوشت تکه ای استفاده کنیم؟

بله، گوشت گوساله یا مرغ رو می تونید به صورت تکه ای بپزید و حسابی خرد کنید. فقط زمان پخت طولانی تر می شه.

چیکار کنیم نون تورتیلا خشک نشه؟

بعد از پخت، نون ها رو روی هم بذارید و توی دستمال پارچه ای بپیچید. اینطوری بخار خودشون باعث می شه نرم و انعطاف پذیر بمونن.

می تونیم بوریتو رو توی فر بپزیم؟

بله، بعد از پیچیدن بوریتوها، می تونید اون ها رو چند دقیقه داخل فر داغ بذارید تا برشته بشن و پنیرشون آب بشه.

ذرت و لوبیا رو می شه حذف کنیم؟

بله، اختیاری هستن. می تونید حذف کنید یا با سبزیجات دیگه مثل نخود فرنگی یا قارچ جایگزین کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 11 شهریور 1404 بروزرسانی: 11 شهریور 1404 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 2409

به "طرز تهیه بوریتو گوشت مکزیکی با 20 نکته طلایی برای شام و ناهار امروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بوریتو گوشت مکزیکی با 20 نکته طلایی برای شام و ناهار امروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید