طرز تهیه سوپ جو و نخود

سوپ به عنوان پیش غذا و همینطور غذای اصلی سبک، برای وعده شام یا زمان مریضی بسیار مناسب است. حالا که به روزهای خنک پاییزی نزدیک می شویم بهتر است با داشتن تغذیه مناسب سیستم ایمنی بدنمان را تقویت کنیم تا از سرماخوردگی های رایج این فصل هم در امان بمانیم.

طرز تهیه سوپ جو و نخود

غلات و حبوبات از جمله گیاهان پروتئینی و پرخاصیت هستند که در سلامت دستگاه گوارش هم نقش اساسی دارند. با اضافه کردن این حبوبات به سوپ، غذایی سودمند و سبک خواهیم داشت. همه ما سوپ جو را در انواع مختلف امتحان کرده ایم، اما شاید اسم سوپ نخود کمتر به گوشتان خورده باشد. پس برای آشنا شدن با سوپ جو و نخود خاص و خوشمزه با ما همراه باشید و در ادامه طرز تهیه آن را بخوانید.

  • مواد لازم برای تهیه سوپ جو

سبزی سوپ دو فنجان

جو (غلیظ شده) یک فنجان

هویج بزرگ (خرد شده) دو عدد

ساقه کرفس (خرد شده) دو عدد

آب گوجه فرنگی 400 گرم

کدو سبز (خرد شده) یک عدد

نخود 400 گرم

جعفری یک فنجان

پیاز (خرد شده) یک عدد

پودر سیر یک قاشق چای خوری

شکر یک قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

جعفری خشک یک قاشق چای خوری

پودر کاری یک قاشق چای خوری

پاپریکا یک قاشق چای خوری

سس تمبر هندی یک قاشق چای خوری

  • طرز تهیه سوپ جو

مرحله اول

ابتدا سبزی سوپ را خرد کنید و به یک قابلمه نسبتا بزرگ منتقل کنید. نخود را هم از شب قبل خیس کنید تا باعث نفخ نشود.

مرحله دوم

جو، هویج، کرفس، آب گوجه فرنگی، کدو سبز، نخود و پیاز خرد شده را اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا تمام چاشنی ها و ادویه ها را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ به مدت تقریبا 90 دقیقه بپزد. اگر می خواهید غلظت سوپ بیشتر یا کم تر شود، مقدار جو اضافه شده را کم تر یا بیشتر کنید.

مرحله چهارم

بعد از حدود یک ساعت و نیم، سوپ جو و نخود شما آماده است. آن را داخل ظرف مناسب سرو کرده با مقداری جعفری تازه یا خامه تزیینش کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 26 مهر 1398 شناسه مطلب: 354

به "طرز تهیه سوپ جو و نخود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ جو و نخود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید