طرز تهیه بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف
به گزارش مجله پیامکی، بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف مشابه بیف استراگانف فرانوسی است و تنها تفاوت در استفاده از مرغ به جای گوشت در چیکن استراگانف است.
بیف استراگانف نوعی خوراک روسی است که از تکه های فیله گوشت گاو به اضافه خامه تهیه می گردد. پس از ابداع این غذا در قرن نوزده میلادی در روسیه، این خوراک به کشوهای دیگر از جمله ایران، فرانسه، آمریکا، استرالیا، جنوب آفریقا، لبنان و برزیل نیز راه یافت. بیف استراگانف در شهرها و کشورهای مختلف با دستورات کم وبیش متفاوتی تهیه می گردد اما؛ در همه این دستورها، گوشت، خامه و قارچ جزو جدایی ناپذیر بیف استراگانف هستند.
قبلا، طرز تهیه بیف استراگانف فرانسوی را به شما آموزش داده ایم اما در اینجا قصد داریم طرز تهیه بیف استراگانف مرغ یا به عبارتی، چیکن استراگانف را به شما آموزش دهیم که مشابه همان دستور بیف استراگانف فرانسوی است اما به دلیل لطافت گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز، زودتر از بیف استراگانف آماده می گردد و افرادی که منع استفاده از گوشت قرمز دارند، می توانند از امتحان کرن طعم متفاوت بیف استراگانف مرغ لذت ببرند.
مواد لازم برای تهیه بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف:
مرغ (ترجیحا سینه مرغ) | 500 گرم |
خامه صبحانه | 1 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
قارچ | 500 گرم |
نمک و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف:
- برای تهیه بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف ابتدا باید؛ پیازها را نگینی خرد نموده و یا رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
- در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز و پودر سیر به پیازها اضافه کنید اما بدون این دو ادویه نیز غذا، طعم دل پذیری خواهد داشت.
- قارچ ها را شسته و یا با دستمال پاک کنید و مثل سیب زمینی پوست بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید.
- سینه مرغ را به قطعات مکعبی یا به صورت نوارهای باریک خرد کنید.
- مرغ خردشده را به پیازها اضافه نموده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
- قارچ ها را می توانید در همین مرحله به مرغ و پیازها اضافه نموده و تفت دهید یا این که در تابه ای جداگانه، با کره تفت دهید و بعد به مرغ اضافه کنید که در این صورت طعم غذا بسیار خوشمزه تر خواهد شد.
- خامه را به مواد اضافه نموده و آرام همه را باهم مخلوط کنید.
- حدود 10 تا 15 دقیقه برای به غلظت رسیدن این غذا کافی است.
- بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف را معمولا با پاستا یا همراه سیب زمینی سرخ شده سرو می نمایند. نوش جان.
گردآوری: گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com