دستور پخت دمی گوجه فرنگی

به گزارش مجله پیامکی، زندگی امروز / دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه منطقه ها کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.

دستور پخت دمی گوجه فرنگی

به گزارش زندگی امروز به نقل از ایسنا، دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه منطقه ها کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.

دستور پخت دمی گوجه فرنگی

مواد لازم:

برای 3 نفر پیاز پیاز 1 عدد

برنج 2 لیوان

سیب زمینی سیب زمینی 1 عدد

زعفران یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)

نمک به اندازه لازم

فلفل سیاه به اندازه لازم

گوجه فرنگی گوجه فرنگی 5 عدد

روغن نصف استکان

زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

طرز تهیه:

1. ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

2. در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

3. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام گردد و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده گردد.

نکات:

1. اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج یاری زیادی میکند.

2. اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید

3. در صورت تمایل 2تا6قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید.(این اندازه را از آب اولیه کم کنید)

4. بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره بهره ببرید.

منبع: زندگی روز
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 1741

به "دستور پخت دمی گوجه فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت دمی گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید