آش شنگ، غذایی خوش عطر و طعم مناسب همه ذائقه ها

به گزارش مجله پیامکی، آش شنگ یک غذای سنتی مربوط به استان لرستان و چهار محال و بختیاری است که از سبزی کوهی شنگ استفاده شده است.

آش شنگ، غذایی خوش عطر و طعم مناسب همه ذائقه ها

به گزارش وقت صبح، شنگ علاوه بر عطر خوبی که دارد، خواص متنوع و زیادی دارد که برای سلامتی مفید است. شنگ را می توان علاوه بر آش در سالاد و به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده کرد.

مواد لازم:

نخود 1 پیمانه

لوبیا چیتی 1 پیمانه

عدس 1 پیمانه

سبزی شنگ نیم کیلو

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

کشک به میزان لازم

پیاز داغ و نعناع داغ به میزان لازم

سیر 3 حبه

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را با آب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. شنگ را شسسته و درشت خرد می کنیم.

سپس به حبوبات اضافه می کنیم. شنگ دیر پز است و زمان زیادی لازم دارد تا بپزد. وقتی که شنگ و حبوبات نیم پز شد.

عدس را که 1 ساعت خیس نموده ایم به آن اضافه می کنیم. سیر له شده هم اضافه نموده و حرارت را کم می کنیم تا آش پخته و جا بیفتد.

سپس نیمی از کشک را اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را شسته و به صورت خلالی ریز می کنیم.

سپس یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ گردد.

پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت می دهیم تا طلایی گردد.

سپس زرد چوبه هم به آن اضافه می کنیم.

وقتی آش به طور کامل جا افتاد و غلیظ شد، کمی از نعنا و پیاز داغ را در آش ریخته و مخلوط می کنیم.

سپس درون ظرف مناسب سرو نموده و با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم

منبع: فرارو
انتشار: 6 شهریور 1402 بروزرسانی: 6 شهریور 1402 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 2250

به "آش شنگ، غذایی خوش عطر و طعم مناسب همه ذائقه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آش شنگ، غذایی خوش عطر و طعم مناسب همه ذائقه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید