تور عمان لحظه آخری: چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

به گزارش مجله پیامکی، لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به اسم چاشنی در تهیه انواع غذاها استفاده می گردد. ما در خبرنگاران زندگی طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می دهیم تا از برترین نوع آن در غذاهایتان بهره ببرید.

تور عمان لحظه آخری: چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

با تور عمان لحظه آخری از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط عمان آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی:

  • لیمو ترش شیرازی: 1 کیلوگرم
  • سرکه: 1 فنجان
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت لیمو عمانی:

1. لیمو ترش های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آنها میزانی نمک بریزید. بگذارید 1 روز بماند و سپس آنها را با آب سرد خوب بشویید.

2. درون یک قابلمه میزانی آب بریزید، سرکه را به آن اضافه نموده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید 10 ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

3. مجددا لیمو ترش های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت 1 دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آنها را آبکشی نکنید.

4. پس از خنک شدن لیمو ترش ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آنها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت 10 روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

5. لیموهای کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

6. می توانید لیمو عمانی ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه گردد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 1770

به "تور عمان لحظه آخری: چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور عمان لحظه آخری: چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید