طرز تهیه پیتزای ترکی خاص و خوشمزه

به گزارش مجله پیامکی، در این مطلب آشپزی یک غذای پر کالری را به شما نشان می دهیم روش تهیه پیتزای ترکی، این پیتزا برای افراد مسن هیچ مسئله ای ندارد.

طرز تهیه پیتزای ترکی خاص و خوشمزه

مواد لازم:

آب 1 لیوان

خمیر مایه 2 قاشق س

شکر 1 قاشق مربا خوری

آرد 3 لیوان

نمک 1قاشق چ

تخم مرغ 2 عدد

اسفناج و پباز داغ برای روی پیده

طرز تهیه:

ابتدا خمیر مایه و شکر و آب و به مدت 15 دقیقه در ظرف در بسته می ریزیم تا پف کند.

سپس آن را با آرد و نمک و سفیده های تخم مرع مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا به دست نچسبد.

20 دقیق به خمیر استراحت می دهیم و بعد از آن به اندازه لیمو از خمیر برداشته و به شکل بیضی باز می کنیم و اسفناج سرخ شده و پیاز داغ را روی آن می ریزیم و دور خمیر را از زرده تخم مرغ های به جامانده می مالیم.

کف سینی فر را آرد بپاشید و پیده ها را روی آن بیندازید.

سینی را در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، بگذارید تا پیده ها بین نیم ساعت یا 45 دقیقه بپزند.

سپس از فر درآورید و کره را روی نان بمالید تا نرم گردد.

نکات:

بسته به ذائقه خود می توانید به جای اسفناج از مواد پیتزا یا مایه ماکارونی هم استفاه کنید.

برای تهیه پیده از خمیر نان باگت یا بربری به میزان 450 گرم یا یک چانه نیز می توان استفاده کرد.

روش تهیه پیتزای ترکی: این پیتزا را می توانید با سس و سالاد فصل کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 اسفند 1399 بروزرسانی: 6 اسفند 1399 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 1415

به "طرز تهیه پیتزای ترکی خاص و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزای ترکی خاص و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید