طرز تهیه سوپ رشته فرنگی خوشمزه خانگی
به گزارش مجله پیامکی، همه ما چنین تصویری را در خاطرمان داریم. تصویری از روزی که با صدای گرفته، بینی ورم نموده و چشم های سرخ، کاسه سوپ را در دستمان نگه داشته بودیم و با وجود درد گلویمان سوپ های شناور در کاسه را به سختی تمام می کردیم. سوپ رشته فرنگی همراه همیشگی ما در روزهای سرماخوردگی است و از محققان گرفته تا مادربزرگها، همه به معجزه این سوپ در بهبود حال سرماخورده ها ایمان دارند. اگر شما هم این روزها را با سرفه و درد گلو می گذرانید، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه سوپ رشته فرنگی مقوی و لذیذی را به شما پیشنهاد می کنیم تا با کمکش روزهای بیماری تان را زودتر پشت سر بگذارید.
مواد لازم برای تهیه سوپ رشته فرنگی
- رشته فرنگی یا ورمیشل 150 گرم
- آب مرغ 500 میلی لیتر
- نخود فرنگی نصف پیمانه
- هویج خرد شده نصف پیمانه
- ذرت منجمد پمینا نصف پیمانه
- سینه مرغ یک عدد
- سیب زمینی یک عدد
- گوجه فرنگی سه عدد
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- قارچ 200 گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ رشته فرنگی
مرحله اول
در ابتدا سینه مرغ را با مقداری زردچوبه و یک عدد پیاز خام بپزید. وقتی مرغ پخته شد، آب آن را داخل صافی ریخته و کنار بگذارید. یادتان نرود که بخش زیادی از خاصیت این سوپ به آب مرغی برمی گردد که در آن می ریزید.
مرحله دوم
آب مرغ را با مقداری پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا پیاز ها با حرارت ملایم بپزند. هرچه پیاز بیشتری به این سوپ اضافه کنید، پرخاصیت تر می گردد و تاثیر بیشتری بر از بین بردن باکتری هایی که در بدنتان خانه نموده اند می گذارد. پس اگر مایل هستید می توانید مقدار پیاز توصیه شده را دوبرابر کنید.
مرحله سوم
گوجه فرنگی ها را رنده کنید و بعد از گذشت 30 دقیقه همراه با سیب زمینی نگینی خرد شده، هویج، نخود فرنگی، قارچ و یک قاشق رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید. اگر می خواهید در تهیه این سوپ از مواد غذایی تازه و پرخاصیت بهره ببرید، می توانید به جای رب گوجه فرنگی از پوره آن بهره ببرید.
مرحله چهارم
سینه مرغ را به صورت ریش ریش خرد نموده و همراه با ذرت به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ کاملا جا افتاد، رشته فرنگی را هم اضافه کنید.به خاطر داشته باشید که پخت رشته فرنگی زمان زیادی نمی برد و اگر آن را زیاد بپزید، سوپ شما بافت حلیمی پیدا می نماید.
مرحله پنجم
بعد از این که رشته ها کاملا نرم شدند و سوپ کاملا پخت، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید. اگر حدود نیم ساعت سوپتان در قابلمه در بسته و دور از حرارت بماند، بهتر جا می افتد. بعد از این زمان سوپ را در ظرفی مناسب همراه با لیمو ترش برش زده و کمی جعفری تازه سرو کنید.
منبع: کتاب کاله