دانشمندان انگلیسی: آنتی بادیِ کرونا بین 6 تا 12 ماه ماندگار است

به گزارش مجله پیامکی، طبیعی است که وقتی فرد به بیماری دچار می گردد میزان آنتی بادی در خون او افزایش پیدا می نماید و به محض بهبودی میزان آنتی بادی در بدنش کاهش پیدا می نماید و تغییر میزان آنتی بادی در خون ارتباطی به از دست دادن میزان ایمنی علیه بیماری ندارد.

دانشمندان انگلیسی: آنتی بادیِ کرونا بین 6 تا 12 ماه ماندگار است

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات تحصیل در انگلیس هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی انگلیس، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی انگلستان، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های انگلیس انتخاب کنید.

یک تحقیق که اخیراً در انگلستان اجرا شده نشان می دهد تعداد بریتانیایی هایی که آنتی بادیِ ویروس کرونا را در بدنشان دارند بسیار کمتر از تعداد افرادی است که در موج اول این بیماری آنتی بادی در بدنشان داشتند.

این یافته نگرانی ها درباره کوتاه مدت بودن حضور آنتی بادیِ ویروس کرونا در بدن افراد را افزایش داده است. بر این اساس، افراد ممکن است فقط چند ماه بعد از بهبودی دوباره به این بیماری مبتلا شوند.

طی پروژه ای که با عنوان REACT2 در انگلستان انجام شد، ده ها هزار آزمایش خود از بهبودیافتگان کووید 19 گرفته شد و معین شد 4.4 درصد از افراد در انگلستان در ماه سپتامبر آنتی بادی های کووید 19 - پروتئین هایی در خون که آموزش دیده اند با بیماری مبارزه نمایند - را در خون خود داشتند.

مرحله اول این پژوهش که در ماه ژوئن انجام شد نشان داد که 6 درصد از جمعیت آنتی بادی کووید 19 دارند که یعنی ظرف 3 ماه تعداد افرادی که آنتی بادی در خونشان دارند 26 درصد کاهش یافته است. مسئله نگران نماینده دیگر این بود که بیشترین میزان کاهش آنتی بادی در بین جمعیت بالای 65 سال گزارش شده بود. این گروه سنی آسیب پذیرترین گروه جمعیتی است که هم احتمال ابتلا به بیماری و هم احتمال مرگ در اثر بیماری در آن بسیار بالاست.

دانشمندان امپریال کالج لندن که راهنمایی این پژوهش را برعهده داشتند می گویند محافظت طبیعی علیه کووید 19 بین 6 تا 12 ماه ماندگار است. آن ها می گویند بیشتر افراد بعد از این دوره زمانی نسبت به ویروس کرونا آسیب پذیر می شوند.

بااین حال، آنتی بادی ها فقط یکی از چند ماده اصلی برای افزایش ایمنی بدن هستند. برای مثال، این مطالعه سلول های T و انواع گلبول های سفید که نقش مهمی در پیشگیری از عفونت مجدد ایفا می نمایند، در نظر نگرفته است.

دانشمندان می گویند هرچند احتمال ابتلا به بیماری در افرادی که بهبودیافته اند وجود دارد، اما این احتمال نیز وجود دارد که آن ها خفیف تر بیماری را بگیرند.

دانشمندان باور دارند که ویروس کرونا 0.5 درصد از افرادی را که دچارش می شوند از بین می برد که معادل 1 نفر از هر 200 نفر است. اما بیماری تهدید بسیار بزرگتری علیه افراد بالای 40 سال است. وقتی افراد به ویروس آلوده می شوند، سیستم ایمنی آن ها آنتی بادی هایی را فراوری می نماید. آنتی بادی ها حافظه چگونگی مبارزه با ویروس را در خود ذخیره دارند و برای همین دفعه بعدی که بدن به ویروس آلوده گردد آن ها به سرعت وارد عمل می شوند.

آنتی بادی ها در شکل های متفاوتی ظاهر می شوند. آن ها ممکن است خودشان به ویروس ها حمله و آن ها را از بین ببرند یا بدن را وادار نمایند برای مبارزه با ویروس انواع دیگری از سلول های ایمنی و گلبول های سفید را فراوری کند.

با یکبار فراوری آنتی بادی در بدن، بدن معمولاً حافظه چگونگی ساختن آن ها را در خود نگه می دارد و می داند که از کدام آنتی بادی برای ویروس های متفاوت استفاده کند.

این حافظه در افرادی که سیستم ایمنی ضعیف تری دارند - شامل افراد مسن یا افرادی که بیماری های زمینه ای دارند - با سرعت بیشتری محو می گردد.

این یافته ها منتقدانی نیز داشته است. دکتر اکساندر ادواردز، دانشیار در رشته تکنولوژی پزشکی زیستی در دانشگاه ردینگ، می گوید: طبیعی است که وقتی فرد به بیماری دچار می گردد میزان آنتی بادی در خون او افزایش پیدا می نماید و به محض بهبودی میزان آنتی بادی در بدنش کاهش پیدا می نماید و تغییر میزان آنتی بادی در خون ارتباطی به از دست دادن میزان ایمنی علیه بیماری ندارد.

او می افزاید: آنچه هنوز معین نیست آن است که سطوح آنتی بادی با چه سرعتی می تواند در صورت مواجهه مجدد با سارس-کووی-2 در بدن افزایش یابد. بسیار احتمال دارد که در مواجهه مجدد با ویروس آنتی بادی با سرعت بالاتری فراوری و بیماری خفیف تر ظاهر گردد.

بنابراین حتی اگر میزان آنتی بادی در خون بهبودیافتگان پایین باشد باز هم احتمال دارد که آن ها علیه بیماری مصون باشند. برطبق پروژه REACT2، محققان آزمایش آنتی بادی را که به وسیله خون گیری از نوک انگشت انجام می گردد مابین ماه های ژوئن و سپتامبر برای 350000 بزرگسال ارسال کردند. افراد در سنین مختلفی بودند و به صورت تصادفی از بین بیمارانی که در فهرست خدمات بهداشتی بریتانیا ثبت شده بودند، انتخاب شدند.

بیماران باید خودشان این آزمایش را انجام می دادند و نتیجه را برای تیم تحقیقاتی ارسال می کردند. در کل نتیجه آزمایش 17676 نفر در خصوص وجود آنتی بادی ویروس کرونا مثبت بود. میزان آنتی بادی در بدن افراد از ماه جولای تا سپتامبر از 6 درصد به 4.8 درصد در آگوست و 4.4 درصد در سپتامبر کاهش یافته بود.

بالاترین میزان آنتی بادی در بدن افراد 18 تا 24 سال و کمترین میزان در بدن افراد بالای 75 سال ثبت شد. دانشمندان هنوز مطمئن نیستند افراد بیش از یکبار به کووید 19 مبتلا می شوند یا نه. در خصوص بیماری های مانند آبله مرغان، بدن بعد از یکبار مواجهه با بیماری، چگونگی مبارزه و نابودی ویروس های آن را در حافظه نگه می دارد. اما در خصوص ویروس کرونا هنوز اطلاعات دقیقی وجود ندارد.

منبع: The Daily Mail

ترجمه: سایت خبرنگاران

منبع: فرادید
انتشار: 6 آذر 1399 بروزرسانی: 6 آذر 1399 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 1240

به "دانشمندان انگلیسی: آنتی بادیِ کرونا بین 6 تا 12 ماه ماندگار است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانشمندان انگلیسی: آنتی بادیِ کرونا بین 6 تا 12 ماه ماندگار است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید