احتمال افزایش حضور نظامی آمریکا در لهستان

به گزارش مجله پیامکی، به گزارش خبرنگاران، فایننشال تایمز می گوید احتمالاً آندرزج دودا رئیس جمهوری لهستان در سفری که 15 ماه میلادی ژوئن (25 خرداد) به واشنگتن خواهد داشت؛ با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود درباره افزایش هزار نفری نظامیان این کشور به توافق خواهد رسید.

احتمال افزایش حضور نظامی آمریکا در لهستان

لازم به ذکر است در حال حاضر شمار نظامیان آمریکایی مستقر در لهستان 4 هزار و 500 نفر است و انتظار می رود توافق جدید علاوه بر افزایش نیرو شامل تقویت تجهیزات و سایت های آموزشی نیز باشد.

دودا در سپتامبر 2018 نیز به واشنگتن رفته بود تا رضایت ترامپ را برای ایجاد پایگاه نظامی دائم در لهستان جلب کند. وی حتی پیشنهاد پرداخت 2 میلیارد دلار برای ساخت این پایگاه را مطرح نموده بود.

لازم به ذکر است بهانه تقویت حضور نظامی آمریکا در اروپای شرقی، ترس از اقدامات به زعم آنها تهاجمی روسیه عنوان می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 6 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 202

به "احتمال افزایش حضور نظامی آمریکا در لهستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احتمال افزایش حضور نظامی آمریکا در لهستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید