کاهش خطر بیماری قلبی با مواد خوراکی سرشار از منیزیم

به گزارش مجله پیامکی، مطالعات نشان می دهد بین مصرف منیزیم و بیماری مرگبار عروق کرونر قلبی در زنان پس از سن یائسگی ارتباط وجود دارد.

کاهش خطر بیماری قلبی با مواد خوراکی سرشار از منیزیم

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگار مهر، محققان دانشگاه براون آمریکا در مطالعه خود مصرف منیزیم را در بیش از 153 هزار زن در سن پس از یائسگی آنالیز کردند و در طول مدت 10.5 سال بعد، احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروق کرونر و مرگ ناگهانی قلبی را در آنها پیگیری کردند.

داده ها نشان داد مصرف بیشتر منیزیم با کاهش قابل توجه ریسک بیماری قلبی عروق کرونر و کاهش ریسک مرگ ناگهانی قلبی مرتبط بود.

آشنایی با موارد مصرف منیزیم

محققان در ادامه قصد دارند به آنالیز این موضوع بپردازند که آیا زنان در معرض ریسک بالا می توانند با مصرف مکمل منیزیم ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را در خود کاهش دهند.

مواد خوراکی سرشار از منیزیم عبارتند از اسفناج، برگ چغندر، دانه های کدوتنبل، ماست کفیر، بادام، لوبیای سیاه، انجیر، شکلات تلخ، موز، ماهی سالمون، گشنیز، بادام هندی، و کنگر فرنگی.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 6 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 683

به "کاهش خطر بیماری قلبی با مواد خوراکی سرشار از منیزیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش خطر بیماری قلبی با مواد خوراکی سرشار از منیزیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید