چطور لبوی داغ و قرمز درست کنیم؟
به گزارش مجله پیامکی، حتما تا قبل از اینکه کرونا سبک زندگی مان را تغییر دهد، از گاری های داخل خیابان لبوی داغ خریده و خورده بودید اما حالا که نمی توانیم به آنها اعتماد کنیم خودمان در خانه دست به کار شویم و لبوی داغ و قرمز درست کنیم.

مواد لازم برای لبوی داغ:
- چغندر: یک کیلو
- آب: نصف پیمانه
- شکر: به مقدار دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت لبوی داغ:
1. چغندرها را شسته و تمیز نموده و به صورت حلقه ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت های مختلف هر یک از آنها شکاف های عمیق ایجاد نموده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب را هم افزوده و ظرف را با درپوش به مدت 30- 25 دقیقه با درجه حداکثر 900 وات یا 100% در دستگاه قرار دهید.
در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.
2. بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن گردد. با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر گردد.
منبع: ایرنا زندگی