طرز تهیه فراپه طالبی به روش کافی شاپی در 10 دقیقه
به گزارش مجله پیامکی، فراپه طالبی یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و خنک برای تابستان و روزهای گرم سال است که شاید در منوی کافی شاپ ها هم آن را دیده باشید. هر چند خیلی ها، انواع فراپه را با قهوه و اسپرسو می شناسند ولی می توان با انواع میوه ها هم فراپه تهیه کرد. فراپه طالبی را می توانید به ساده ترین روش در خانه به عنوان نوشیدنی تابستانی یا برای مهمانی ها درست کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه فراپه طالبی و نکات خوشمزه شدن آن را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه فراپه طالبی با بستنی
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
طالبی | 1 عدد (نیم کیلوگرم) |
شیر | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
بستنی لیتری (وانیلی یا طعم دلخواه) | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
یخ خرد شده | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
خامه ساده | برای درست کردن خامه فرم گرفته روی فراپه |
مدت زمان آماده سازی مواد: 5 دقیقه
مدت زمان آماده سازی فراپه طالبی بستنی: 5 دقیقه
مراحل طرز تهیه فراپه طالبی با بستنی
فراپه طالبی شباهت زیادی به دارد و استفاده از بستنی در آن اختیاری است. می توانید به عنوان یک نوشیدنی ضد عطش برای روزهای گرم تابستان، فراپه طالبی را به روش زیر درست کنید.
مرحله اول: طالبی را آماده کنید
در ابتدا، برای طرز تهیه این نوشیدنی با طالبی، پوست طالبی را بشویید و با چاقوی تیز آن را نصف کنید. سپس تخمه های طالبی را دور بریزید. می توانید با این تخمه ها شیر تخمه طالبی یا خربزه درست کنید (). پوست طالبی را بگیرید. به مقدار 1 یا 2 قاچ از طالبی را نگه دارید و بقیه طالبی را به مقدار های درشت خرد کنید.
مرحله دوم: طالبی را پوره کنید
سپس طالبی های خرد شده را در دستگاه مخلوط کن یا غذاساز بریزید و نصف شیر را به آن اضافه کنید. افزودن شیر باعث نرم تر کار کردن غذاساز یا مخلوط کن می گردد. اجازه دهید شیر و طالبی ها کاملا با هم میکس شوند و هیچ تکه درشتی از طالبی، داخل شیر طالبی نماند.
برای خرید شیر می توانید از فروشگاه های به روش های و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله سوم: مواد فراپه را با هم میکس کنید
بعد از پوره شدن طالبی ها، بستنی وانیلی ()، بقیه شیر و یخ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند. فراپه که آماده شد، آن را در لیوان های بلند بریزید. 2 قاچ از طالبی ها را که کنار گذاشته بودید، نازک خرد کنید و کنار لیوان یا روی فراپه بریزید.
انواع بستنی با طعم های مختلف را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله چهارم: فراپه طالبی را با خامه فرم گرفته تزیین و سرو کنید
روی فرپه را می توانید با خامه فرم گرفته تزیین کنید. برای تزیین فراپه طالبی با خامه قنادی، ابتدا 100 گرم خامه صبحانه را با 25 گرم پودر قند با همزن بزنید تا کاملا نرم گردد. بعد خامه را کف سینی فر بریزید و صاف کنید تا یک لایه نازک گردد. سپس در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
وقتی داخل خامه تکه های یخ مشاهده کردید، خامه را بیرون بیاورید و دوباره بزنید تا یکدست گردد. این خامه را برای تزیین روی فراپه می توانید بهره ببرید. سپس آن را سرو کنید. برای مطالعه کامل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
خامه ساده صبحانه را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مواد لازم برای تهیه فراپه طالبی با سیب بدون بستنی
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
طالبی | 1 عدد بزرگ |
آب سیب | 1 پاکت میانه (یا سیب تازه به مقدار دلخواه) |
نعناع | 4 شاخه |
مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه
مدت زمان آماده سازی فراپه طالبی بدون بستنی: 10 دقیقه
مراحل طرز تهیه فراپه طالبی با سیب بدون بستنی
در این روش، از بستنی، خامه و یخ تکه ای استفاده نمی گردد. این روش تهیه فراپه طالبی، بیشتر به شبیه است. در ادامه مراحل طرز تهیه فراپه طالبی بدون خامه، بستنی و شیر را بخوانید.
مرحله اول: طالبی را آماده کنید
ابتدا طالبی را بشویید و نصف کنید. تخمه های طالبی را کنار بگذارید. نصف طالبی را خرد کنید و در یک سینی بگذارید. سینی را در فریزر قرار دهید تا طالبی ها بافت یخی پیدا نمایند. نصف دیگر طالبی را در یخچال بگذارید تا سرد گردد.
مرحله دوم: آب سیب و طالبی را میکس کنید
طالبی که خنک شد، از یخچال بیرون بیاورید و خرد کنید. اگر آب سیب آماده ندارید، می توانید سیب تازه را شسته و خرد کنید. هسته ها را بگیرید و در مخلوط کن پوره کنید. اگر هم از آب سیب استفاده می کنید، بهتر است داخل آن، پوره های سیب وجود داشته باشند. آب سیب و طالبی را در مخلوط کن با هم میکس کنید تا یکدست گردد.
انواع آبمیوه بدون گاز را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله سوم: طالبی یخ زده را به فراپه اضافه کنید
در حالی که مخلوط سیب و طالبی در حال پوره شدن هستند، تکه های یخ زده طالبی را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط کن بریزید تا همزمان با مایه فراپه، میکس و پوره گردد. وقتی طالبی های یخ زده هم کاملا پوره شدند، فراپه طالبی را در لیوان های بلند سرو بریزید و روی هر لیوان، با چند برگ نعناع، تزیین و فراپه را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه فراپه طالبی با لیمو
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
طالبی | 250 گرم |
لیموترش | 1 عدد |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار یا کمی بیشتر |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
مدت زمان آماده سازی مواد: 20 دقیقه
مدت زمان آماده سازی فراپه طالبی و لیمو: 5 دقیقه
مراحل طرز تهیه فراپه طالبی و لیمو
در این روش از تهیه فراپه طالبی، استفاده از لیمو، باعث متعادل تر شدن طعم فراپه می گردد و بسیار خوشمزه خواهد شد. این روش تهیه فراپه طالبی را هم می توانید تست کنید.
مرحله اول: طالبی ها را آماده کنید
ابتدا طالبی را بشویید و خرد کنید. پوست طالبی را بگیرید و تکه های آن را به مقدار های دلخواه خرد کنید. یک لیموترش را نصف کنید و آب آن را روی لیموها بپاشید. سپس روی طالبی ها، وانیل و شکر بپاشید. طالبی ها را در فریزر بگذارید تا کمی یخ بزنند.
برای خرید شکر می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.
مرحله دوم: شیر و طالبی ها را میکس کنید
بعد از اینکه طالبی ها کمی یخ زدند، آنها را در میکسر یا مخلوط کن بریزید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوره و نرم شوند.
مرحله آخر: فراپه طالبی را سرو کنید
فراپه طالبی که آماده شد، در لیوان های سرو بریزید و روی آن را با برش های طالبی تزیین و سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه فراپه با طالبی
- برای تهیه فراپه طالبی، می توانید از بستنی با طعم های مختلف بهره ببرید. به جای بستنی وانیلی می توانید بستنی فالوده در فراپه خود به کار ببرید.
- به جای شیر لبنی می توانید انواع شیر گیاهی مثل شیر سویا یا شیر بادام هم بهره ببرید. انواع شیر طعم دار را می توانید از هم بخرید؛ اینترنتی یا حضوری.
- برای تزیین روی فراپه ها، معمولا از خامه فرم گرفته استفاده می گردد. ولی اگر خامه فرم گرفته ندارید، می توانید با برش های میوه هم فراپه خود را تزیین و سرو کنید.
- فراپه طالبی به خاطر استفاده از بستنی و شیر در ترکیبات آن، در صورتی که برای چند دقیقه یا چند ساعت بماند، تلخ می گردد. بنابراین باید آن را خیلی زود و به صورت تازه مصرف کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن فراپه طالبی
چرا فراپه طالبی تلخ می گردد؟
علت تلخ شدن فراپه طالبی این است که در طالبی آنزیم های پروتئین وجود دارند. اگر طالبی با شیر مخلوط گردد، این آنزیم ها با مواد شیر واکنش نشان می دهند و تلخ می شوند. از چند دقیقه تا چند ساعت بعد از تجزیه آنزیم ها در شیر، تلخ شدن فراپه یا شیک طالبی و حتی شیر طالبی اتفاق می افتد.
چه کار کنیم که فراپه طالبی غلیظ گردد؟
1-سعی کنید همه موادی که در طرز تهیه فراپه طالبی به کار می برید، کاملا سرد و مقداری یخ زده باشند.
2- هر چه از اندازه یخ کمتری در دستور تهیه آن بهره ببرید، غلیظ تر خواهد شد.
3- استفاده از خامه در ترکیبات فراپه طالبی، می تواند آن را غلیظ تر و طعم فراپه را قوی تر کند.
منابع: /
منبع: افق کوروش