طرز تهیه کیک یزدی خانگی، خوشمزه و لذیذ

به گزارش مجله پیامکی، کیک یزدی ترکیبی از آرد، تخم مرغ، روغن و شکر است. این کیک را به سادگی در منزل نیز می توانید تهیه کنید، کیک یزدی خانگی با کمی دقت حوصله مشابه نمونه های تهیه شده آن در قنادی ها خواهد بود.

طرز تهیه کیک یزدی خانگی، خوشمزه و لذیذ

خبرنگاران | سرویس آشپزی - همانطور که می دانید کیک یزدی جزو کیک های سنتی کشورمان است که بافتی لطیف و طعمی بی نظیر دارد. اگر طعم این کیک را دوست دارید، به سادگی می توانید کیک یزدی خانگی تهیه کنید و آن را به عنوان میان وعده ای لذیذ میل کنید. به علاوه این کیک همراه با یک لیوان شیر می تواند صبحانه مطلوبی باشد. اغلب صبح ها تمایل چندانی به صبحانه نداریم، اما این کیک سنتی همه را به اشتها می آورد.

مواد لارم برای تهیه کیک یزدی خانگی

به منظور تهیه این کیک سنتی به یک ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر درج شده است، احتیاج دارید.

مواد لازم
شکر200 گرم
آرد سفید225 گرم
تخم مرغ4 عدد
روغن150 گرم
جوش شیرینیک قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
شیریک لیوان سرخالی

چند نکته:

  • به جای شیر از همین میزان ماست نیز می توان استفاده کرد.

  • آرد سفید را پیش از استفاده الک کنید تا به پف کردن بهتر کیک یاری کند.

طرز تهیه کیک یزدی خانگی

  1. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید.

  2. شکر را به تخم مرغ اضافه کنید.
  3. ظرفی حاوی تخم مرغ و شکر را در ظرف دیگری که حاوی آبگرم است، قرار دهید و بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود و مایه اندکی گرم شود.
  4. ظرف حاوی تخم مرغ و شکر را از آبگرم خارج نموده و بهم بزنید تا مایه حرارت خود را از دست بدهد و خنک شود.
  5. پس از آنکه مایه خنک شد، آرد را به آن اضافه کنید.
  6. جوش شیرین، بکینگ پودر و وانیل را به شیر اضافه کنید و آنقدر بهم بزنید تا در شیر حل شوند.
  7. اکنون شیر را به مایه کیک اضافه کنید.
  8. در آخر کره ای را که به دمای محیط رسیده است، به سایر مواد اضافه کنید. اضافه کردن کره باعث لطیف شدن مایه کیک خواهد شد.

  9. در قالب مخصوص مافین یا کیک یزدی، کپسول های کاغذی قرار دهید.

  10. سپس قالب را با مایه پر کنید به طوری که یک سوم از سطح آن خالی بماند.

  11. کیک را به مدت 30 الی 40 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، قرار دهید.

  12. پس از این مدت کیک را از فر خارج نموده و صبر کنید تا سرد شود، سپس کیک یزدی را از قالب خارج نموده و سرو کنید.

تهیه کیک یزدی خانگی به همین سادگی است. این شیرینی سنتی، می تواند میان وعده ای بی نظیر باشد. این کیک به سادگی تهیه می شود و ظاهر برشته آن ها آنقدر زیبا است که به تزیین خاصی احتیاج ندارد.

چند نکته:

  • در پخت انواع کیک، به یاد داشته باشید که باید فر را از قبل گرم کنید.
  • بهتر است مواد اولیه را از قبل اندازه گیری نموده و آماده کنید تا هنگام درست کردن مایه بتوانید سرعت عمل داشته باشید.
  • اگر از کپسول کاغذی استفاده نمی کنید، حتما قالب را چرب کنید و سپس مایه کیک را در آن بریزید.

  • پیش از آنکه کیک ها خنک شوند، آن ها روی یکدیگر نچینید، زیرا گرمای موجود در آن ها باعث خمیر شدن بافت کیک می شود.

  • برای تشخیص اینکه کیک پخته شده است، بعد از اتمام مدت پخت یک خلال دندان یا چنگال را در کیک فرو کنید اگر چیزی از محتویات کیک به آن نچسبید، آماده است و می تواند قالب را از فر خارج نمایید.

همه ما در فاصله میان وعده های غذایی گرسنه می شویم، بنابراین نمی توان میان وعده را از برنامه غذایی روزانه حذف کرد. از طرف دیگر خوراکی های آماده ای که در بازار موجود هستند، چندان برای سلامتی مفید نیستند، بهتر است حتی الامکان سعی کنید خوراکی هایی را در منزل تهیه کنید. کیک یزدی خانگی یکی از میان وعده هایی است که چند روز ماندگاری دارد و می توان آن را همراه با چایی، قهوه یا شیر به عنوان یک میان وعده لذیذ میل کرد. این کیک ها همراه با یک لیوان شیر یا شیر کاکائو می توانند به عنوان یک صبحانه لذیذ نیز سرو شوند.

منبع: setare.com
انتشار: 18 اسفند 1399 بروزرسانی: 18 اسفند 1399 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 1438

به "طرز تهیه کیک یزدی خانگی، خوشمزه و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک یزدی خانگی، خوشمزه و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید