سرعت وزش باد در زابل به 96 کیلومتر بر ساعت رسید
به گزارش مجله پیامکی، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: بیشینه سرعت وزش باد در زابل در شبانه روز گذشته به 26 متر بر ثانیه معادل 94 کیلومتر بر ساعت رسید و قدری سبب کاهش دید افقی این شهر شد.

محسن حیدری مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار از ، اظهارداشت: وزش بادهای 120 روزه همچنان تا خاتمه هفته در پنج شهرستان زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز ادامه دارد که این شرایط موجب ادامه شرایط دمایی فعالی استان بویژه در نواحی نیمه شمالی می گردد.
او اعلام کرد: ادامه جریانات شمالی سبب شد تا کمینه دمای زاهدان به 13.7 درجه سلسیوس بالای صفر برسد و خنکترین روز این شهر از اوایل اردیبهشت تا کنون را رقم بزند. روزی که دمای این شهر حتی هشت درجه خنک تر از تهران شد.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: پس از تجربه چندین روز گرم و دمای بالای 40 درجه چند روزیست از گرمای هوا خبری نیست و زاهدان در 32 ساعت گذشته با کمینه دمای 13.7 درجه در فهرست هفت شهر خنک کشور قرار گرفته است.
او ادامه داد: دمای این شهر کویری حتی از تبریز، ارومیه، بجنورد، خرم آباد، سنندج، مشهد، بیرجند، کرج، گرگان، رشت و ساری هم خنک تر شده است.
او اظهارداشت: دمای زاهدان از هفته گذشته و پس از تشدید جریانات شمالی فرایند رو به خنکی را در پیش گرفت تا جایی که کمینه و بیشینه دمای این شهر حدود 9 درجه سلسیوس کاهش یافت.
حیدری گفت: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی انتظار می رود نوسانات دمایی تا سه روز آینده محسوس نباشد و رنج دمایی زاهدان تغییر بخصوصی نکند.
ع
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان