تور هند: ذوب شدن خیابان های هند در اثر گرمای هوا

به گزارش مجله پیامکی، تداوم موج گرما در هند که رکورد جدیدی در این کشور به شمار میرود موجب ذوب شدن آسفالت جاده ها در بعضی از شلوغ ترین شهرهای آن شده است.

تور هند: ذوب شدن خیابان های هند در اثر گرمای هوا

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.

تصاویر ویدیویی منتشر شده از شبکه های خبری هند حاکی از ذوب شدن آسفالت معابر در بعضی از منطقه ها این کشور است به گونه ای که کفش عابران در آسفالت نرم شده گیر می نماید.

دمای هوا در بعضی شهرهای هند در روز آدینه از 51 درجه سانتیگراد فراتر رفته است. این رکورد در شهر فالودی در استان راجستان ثبت شده است. پیش از این رکورد بالاترین درجه حرارت در شهر الوار این استان در سال 1956 و با دمای 50/6 درجه سانتیگراد به ثبت رسیده است.

مسئولان هواشناسی هند از تداوم موج گرما و احتمال افزایش موارد گرمازدگی خبر دادند. بعلاوه تعدادی از رودخانه ها، دریاچه ها و سدها در بعضی از منطقه ها استان های غربی همانند راجستان، مهاراشترا و گجرات خشک شده اند.

ماه های می و ژوئن به طور معمول از گرم ترین ماه های سال در هند به حساب می آیند که دمای هوا اغلب از 40 درجه سانتیگراد بالاتر می رود هرچند گرمای هوا در امسال بی سابقه بوده است.

منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا
انتشار: 30 آذر 1400 بروزرسانی: 30 آذر 1400 گردآورنده: smslovely.ir شناسه مطلب: 1860

به "تور هند: ذوب شدن خیابان های هند در اثر گرمای هوا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور هند: ذوب شدن خیابان های هند در اثر گرمای هوا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید